Trego versionin e plotė : VIRgJiNitEti --->>> MoS VeT HiQ
MaLoKu
03-17-2005, 02:51 AM
Haj medet legoni kete edhe pini Votka se ska mbet send per meshkujt
Virgjiniteti
Ēdo organ qė nuk shfrytzohet
Atrofohet ngushtohet dhe plogshtohet
Ishin kėto fjalė qė i ndėgjoja nė klasė
I nėrvozuar dhe i shqetsuar pa masė
Kjo ishte njė e vėrtet natyrore
E bazuar nė fakte shkencore
A vlen kjo edhe pėr organet seksuale
E pyta profesorin me tmadhe
Ai mė shikoi pa respekt
Dhe me tha: gjeje nė internet.
U ktheva nė shtėpi dhe mendoja shtruar
Pėr organin tim mė tė rrezikuar
Mė mbeti si i vetmi ngushllim
Qė ta fusja mė shpesh nė pėrdorim
Por problemi qėndronte te femra ime
Qė ishte tepėr konservative
Qė sa herė veproja nė dy drejtime
Ma kujtonte se ishte virgjine
Kėtė fjalė e kishte nė gojė
Dhe shpesh e thoshte edhe pa nevojė
Ta tradhtoja nuk kisha zemėr
Se e doja dhe e kisha femėr
Por njė natė romantike dimri
U nxeva dhe mu shterr durimi
I thashė: ta pshurrsha virgjinitetin
Qė kurrė sma bone hyzmetin
Qė po mdoket qysh ja ke nisė
Don me metė si statuja e lirisė
Faji i jot po mrrok sikleti
Spo muj me ardh nveti
Tu bėrtitė :Poshtė Virgjiniteti.
Nuk je e vetmja shqiptare
Qė e merr pėr mburrje personale
Virgjine ėshtė edhe qika e Hazbisė
Besa ėshtė edhe qikė e shpisė
Po e ka vetėm njė muhabet
Esmerallda dhe burri i vet
Ajo nuk ka lidhje me shkencė
Dhe si kupton gjėrat nė esencė
Se kupton se tė ndjeshė dashuri
Ėshtė e vetmja siguri
Dashuria nuk pyet kurrė
Pėr llojet e himenit:elastik apo lekurė:
Ēka ėshtė vergjiniteti
Vetėm njė cipė membranore
Qė ndikon nė raportet njerzore
Dhe nga kėto paragjykime
Po prishen shumė lidhje intime
Ajo mė shikonte me lotė nė sy
Mė tha zemėr tkisha qky
Mos harro se edhe ti ke motėr
O idiot o i poshtėr
Jam virgjine o lahper
Se skam pasur kurrė frajer
Ani i thashė tash me siguri
Ke vendos me shti turrshi
A mendon ti ndonjeherė
Pėr nevojat e mia si frajer
Dhe tė gjitha kėto fakte
Ti i quan instikte shtazarake
A tė kujtohet kur ishim nė kafiq
Ti e pate veshė njė miniq
Unė tė puthja me emocione
Ti me the: shpirt u mlodhe
Qysh dorėn poshtė ma shtine
Po harron qė jam virgjine
Qysh spo tvjen marre ēka mbone
Mos ke probleme me hormone
Unė me dy bolet e mia tzime
Nuk di dhe nuk dua
Tė jetoj me komplekset e tua
Fati i zi, o fati i zi
Sa shumė femra sdon me u q..
MaLoKu
03-17-2005, 07:36 PM
Deti as un nuk jam ka di bre hiqq...po pres sqarime edhe un skom ide nuk po e di a hahet a pihet...veq than ish nje send qe femrat shum e qomojn po ashtu edhe meshkujt der sa ta marin... :P
Deti as un nuk jam ka di bre hiqq...po pres sqarime edhe un skom ide nuk po e di a hahet a pihet...veq than ish nje send qe femrat shum e qomojn po ashtu edhe meshkujt der sa ta marin... :P
Hahhaa MaLoKu e masje i hapin kriht demeke pun t'madhe kena boe :D
Vergjiniteti san palidhje veq qka t`munon se kurgjo zvyn :p
hahahah po de ate mjeshtrin duhet me marr me pervoj pakes se sta maron shpin e mire hahah e qet murin shtremt ose ta len makinen defekt (pa ekrye apo kupton hahaah )
Ose dikush qysh thot po bre po po kerrit ma mir me ja shti qelsin vet ama badihava bre sot pa i pas nja 5 klm. kalume spo ta jep as fabrika hahaha :D
ManekenjA
03-22-2005, 03:52 PM
:lol: :lol: :lol: 8) :twisted: :wink: :idea:
Krejt Luftojin Per Virgjinitet Amo Kanjeher Spo Ju Del Qysh po Dojin se .....
LoQkAnI_GjK
03-25-2005, 11:19 PM
Valla mer Betim mu em ka dal vergjin njona edhe edin mir fort ti kush osht ajo shka sma ka marr menja kurrr edhe ndash emrin ta kallxoj
Bina :wink:
filonfisteki
03-27-2005, 11:49 PM
thjesht virgjiniteti eshte ndertim pa leje qe herdo kur prishet
filonfisteki
03-28-2005, 12:20 AM
virgjine nuk bohesh po mbetesh
Spanjolli
03-30-2005, 04:19 PM
Virgjinitetii hmmmm :P
Virgjiniteti osht edhe i rondsishem edhe i parondsishem per mu :)
MaLoKu
03-31-2005, 05:41 PM
Spanjolli nuk eshte e rendesishme per ty se e ke prish ti Virgjinitetin hgahghagha per at sesht e rendesishme :)
spirl_girls
03-31-2005, 05:49 PM
hahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Virgjiniteti per qdo mashkull eshte i Rendesishem se e ki te Sigurt por ne ditet sodit fshtir eshte po ta bojin Gati hazer ski nevoj mu lodh hiq
San zvyn veq pun t`nxerr :P
hahahha Po vallah e kshtu Femrat hazer po vijin spo kemi nevoj mu lodh hiq
LoQkAnI_GjK
04-04-2005, 12:35 AM
San zvyn veq pun t`nxerr :P
qashtu osht valla ti qet njerst sit kali deri sa tja qel bunarin ahahahhaha :P :P
Send i mir eshte amo krejt spo dalin qysh po kemi qeff
LoQkAnI_GjK
04-06-2005, 04:25 PM
qashtu osht valla Betim :wink:
Normal de se krejt kan qeff mi gjet nje femer Virgjin amo ncuk en fund hazer e ki
sarah
04-16-2005, 07:41 PM
Valla mer Betim mu em ka dal vergjin njona edhe edin mir fort ti kush osht ajo shka sma ka marr menja kurrr edhe ndash emrin ta kallxoj
Bina :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D
sarah
04-16-2005, 07:41 PM
Send i mir eshte amo krejt spo dalin qysh po kemi qeff :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
VaneSa
04-16-2005, 07:45 PM
hahahhaha ehh more evlad :wink:
hahahhaha ehh more evlad :wink:
Po Mama E Vertet eshte qka po bojin disa qika te sodit mozomakeq veq per veti e kan
Send i mir eshte amo krejt spo dalin qysh po kemi qeff :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Qka pi qet kto ftyra ti pse nuk eshte e Vertet a
LoQkAnI_GjK
04-19-2005, 02:09 AM
Bina :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D
Sara mpuqqqqqqqqqq :lol: :P :wink: ehehehhe
LoQkAnI_GjK
04-19-2005, 02:11 AM
Normal de se krejt kan qeff mi gjet nje femer Virgjin amo ncuk en fund hazer e ki
Normal mer Betim qashtu osht qe kan qef mi gjet Vergjin op ama Ncuk ska asi rralle ki naj njo Vergjin
Ma mir me Shku en QERDHE mi marr nje fmi t'vogel emi rrit vet me Tomel e mas nej mi marr prej krejte ndryshe ski qysh ja qet ksej pune valla :?:
Loqkani gjk qka me bo gjithkush ka qeff Virgjin vallah une per veti po por ishalla e kemi at nafak e gjojim :wink:
LoQkAnI_GjK
04-19-2005, 05:33 PM
Loqkani gjk qka me bo gjithkush ka qeff Virgjin vallah une per veti po por ishalla e kemi at nafak e gjojim :wink:
op ajo dihet qe ka qef gjeth kush Vergjin op ama pakes jon ato qe jon vergjin veq shkofsh en Qerdhe mi marr njo valla emi rrit emi qu en shpi mas nej :wink:
RiSkYgIrL
04-19-2005, 09:57 PM
hgahgahaghgahaa valla Betim mir ki fol se kret keni qef mi pas femnat virgjine e kne thoni san svyn hgahaahha
hgahgahaghgahaa valla Betim mir ki fol se kret keni qef mi pas femnat virgjine e kne thoni san svyn hgahaahha
Oj RiSkYgIrL Une kam qeff Virgjin loqko tjeter kush ska qeff ato jan punt e tjerve mendimi jam eshte edhe se eshte fshtir me gjet sot veq nashta zoti ka na rujt nafaken
RiSkYgIrL
04-21-2005, 05:27 PM
o Betim Gashi jo ti po krejt mashqit kan qef mi pas virgjine po kejt shiten qe sju pengon le kto foret e tyne
Versace
04-28-2005, 02:09 AM
o Betim Gashi jo ti po krejt mashqit kan qef mi pas virgjine po kejt shiten qe sju pengon le kto foret e tyne
Qe De :wink:
qe qee Shqiptarkave veq qijav temen se a jeni Virgjine qajo qe soshte Virgjine fill ka me kcy ne kete tem hahahhhhha u murr vesh se kush eshte e kush soshte hahahahahahahhah
En Vares se te krejt jo qikirrush
qe qee Shqiptarkave veq qijav temen se a jeni Virgjine qajo qe soshte Virgjine fill ka me kcy ne kete tem hahahhhhha u murr vesh se kush eshte e kush soshte hahahahahahahhah
Hhahhaa brravo Exspert ti
ParadoX
05-06-2005, 06:16 PM
Ne filim e ki zor nashta ka met dhimt pak kur te qkyhet cipa ka met dal pa gjak ki me zhyt jorganin heren e par nga dhimta shum pak ki lezet
..... spo e vazhdoj ma shum se MALE OSHT :oops:
Ne filim e ki zor nashta ka met dhimt pak kur te qkyhet cipa ka met dal pa gjak ki me zhyt jorganin heren e par nga dhimta shum pak ki lezet
..... spo e vazhdoj ma shum se MALE OSHT :oops:
haahha qka em ki shti me kesh Paradox br ety hm qka met thom hahahahahahahhaa koke msu edhe ti hahahah
VaneSa
05-07-2005, 10:59 AM
OOOOooo Virgjinitet hesapi ndrtim pa leje her do kur qare pa e prish so :P :wink:
PowerBoY
05-07-2005, 11:30 AM
OOOOooo Virgjinitet hesapi ndrtim pa leje her do kur qare pa e prish so :P :wink: :P
OOOOooo Virgjinitet hesapi ndrtim pa leje her do kur qare pa e prish so :P :wink:
pa de pa ama femrat i kan ra ne fije edhe pse osht ndertim pa leje po ndertojn henez mi ta :P
VaneSa
05-07-2005, 02:40 PM
pa de pa ama femrat i kan ra ne fije edhe pse osht ndertim pa leje po ndertojn henez mi ta :P
Nuk ban keq mema dhan adresen e ndertimit :P :lol:
Nuk ban keq mema dhan adresen e ndertimit :P :lol:
Hahhaaha , e kam te perkoheshme:S
VaneSa
05-07-2005, 02:59 PM
Boll poma hitht tybe hahahahah :P :P
Po Qashtu eshte amo duhet me pas Kujdes se kur pi prish edhe me kon qysh e tek se nashta ja mundeson atij personi qe e don edhe mendon qe edhe aj te don en fund e kryn mashkulli qeffin e vet ndoshta edhe femra amo mbas sa kohve i bjen pishmanin se qka ka bo .
Me rendesi eshte me kon femer e moralshme e menqur nese e humb Virgjinitetin e humb kur duhet e jo kur nuk duhet
VaneSa
05-07-2005, 09:24 PM
Po Qashtu eshte amo duhet me pas Kujdes se kur pi prish edhe me kon qysh e tek se nashta ja mundeson atij personi qe e don edhe mendon qe edhe aj te don en fund e kryn mashkulli qeffin e vet ndoshta edhe femra amo mbas sa kohve i bjen pishmanin se qka ka bo .
Me rendesi eshte me kon femer e moralshme e menqur nese e humb Virgjinitetin e humb kur duhet e jo kur nuk duhet
Shiheeee voja pe mson Pulen :P :P :P :wink:
Shiheeee voja pe mson Pulen :P :P :P :wink:
hhahahahaha paj qka met thon bre mamush amo une ty pot shkruj e me kqyr edhe tjert kshtu nashta em kupton tash
VaneSa
05-07-2005, 09:37 PM
Shih hahahahahahahahaha me za kom kesh tasht a :P :P :P :P
hahahahaha mamush krejt ti i ki fajet se nuk em le mi marr at qiken kur pat qit gjak.... kur e pat Preh komen hahahahahahahhaha
VaneSa
05-07-2005, 09:59 PM
hahahahaha mamush krejt ti i ki fajet se nuk em le mi marr at qiken kur pat qit gjak.... kur e pat Preh komen hahahahahahahhaha
Jo bre se virgjin fallc ish kan aja :P :P :P Deka ahhahahah
Jo bre se virgjin fallc ish kan aja :P :P :P Deka ahhahahah
Po bre kam qen i ri ne at koh edhe ajo qysh mem mbet en dor em tha betim qe gjakin ma qite amo une nuk e disha prej kahit pi del gjak hahahaha edhe em thojke hajde mem qu en shpi tash
Flutra
05-11-2005, 03:16 AM
Vergjinitet hiq mos vet ku ka mo hehehehehe
Ty pom doket 100% te paska shku e hajjj
Flutra
05-14-2005, 11:31 AM
po amo une e pranoj e kto se pranojn hiq
po amo une e pranoj e kto se pranojn hiq
Qysh E Pranoj E Ket Se Pranoj Nese bon me ma shpjegu ma mir :?:
NickY
05-16-2005, 12:31 AM
he he he NDOSHTA SMA KI HARRO EMRIN AS KREVETIN VEQ KUJTOHU E KI HARRU VERGJINITETIN ose perndryshe NDOSHTA SMA KI HARRU NUMRIN E DERES PO KUJTOHU KU I KI LON KUPAQET E VERES
ParadoX
05-16-2005, 05:33 PM
Njani tha mir ktu Virgjine nuk bahesh po virgjine mbetesh e sakt
filonfisteki
05-17-2005, 02:52 AM
veq nese bohen virgjine artificial tek virgjinqepsat edhe ato mi ra ndor najkujt qe se ka provu kurr e nuk e din a eshte e qepne apo eshte ashtu qysh ka lind, se perndryshe as ajo nuk ju bon pun edhe aq shum
gotta_be_kiddin'
05-22-2005, 08:58 AM
Virgjiniteti per qdo mashkull eshte i Rendesishem se e ki te Sigurt por ne ditet sodit fshtir eshte po ta bojin Gati hazer ski nevoj mu lodh hiq
E FAJI I KUJNE OSHT????
a jeni ju qata qe pi lutni femnat kur pe kaloni me to, jo ama se sbohet nomi, e masnej kur tvjen vakti per mu martu, jo valla pi du virgjin! hajt edhe ju mes em qitni pallavra, kemi qellu na femnat qe pe duhet mi bajt, se ju kisha kallxu qefin une juve tishit kon ju ata qe ishin duft mi bajt, edhe ju hiq ma neres skishit vepru. Knej edhe pe kini qef me qu dashni para se mu martu, pju hupni virgjinitetin vet, e en funt valla une VIRGJIN pi du. Mes bohi dyftyrsha tashti, bohi tsinqert, sosht faji veq i femnave, (spe thom qe na skemi faj), po ni barr tmadhe tfajit e kini ju MASHQIT!
gotta_be_kiddin'
05-22-2005, 09:13 AM
shum interesant! GABIM JE. secila femen kish me kcy, se nese per disa prej juve qe pu shitni kishe slodhi per virgjinitet, femna apet lodhet, sidomos qato qe jan t'moralshme, e tashti mes em shit ti mu man ktu kush kcen e kush skcen en kit tem, se tek e funit, ju apet skini shka boni, kur tju vjen vakti mu martu, ju provon Zoti me ato qe sjon virgjin, se vet pi luni bishtin!
po apet skini faj masi po na prekni en pik t'dobt
ParadoX
05-22-2005, 02:56 PM
Ne filim e ki zor nashta ka met dhimt pak kur te qkyhet cipa ka met dal pak gjak,ki me zhyt jorganin nese je shtrim n`krevet heren e par nga dhimta shum pak ki me ni lezet hera dyt osht me e mir po jo krejt e mir veq se hyrja ne vagin esht tasht me e lir e lezeti me i madh vjen ne heren e tret cather kur dhimta ndalet qahter ndjen dicka e dicka te mir shijon kur ti edhe klifat mat lezetshme i shlon...
pisjaa
05-24-2005, 12:35 AM
femrat en kosov krejt po thojn qe jan virgjine e me kthy en shqip krejt i bjen qe jan q..... qikaqqq virgjiniteti :mrgreen:
ManekenjA
06-04-2005, 08:06 PM
Boll po ma kona por pom dhem :lol:
VaneSa
06-04-2005, 08:14 PM
hgahgahgahgahgahg caric je :P
spirl_girls
06-04-2005, 08:16 PM
E qka po te dhem bree aaa :wink:
ManekenjA
06-04-2005, 08:18 PM
Koka :wink:
spirl_girls
06-04-2005, 08:19 PM
Nuk qenka rrezik atehere te kalon :wink:
ManekenjA
06-04-2005, 08:21 PM
E kom dit se sosht rrezik :wink:
spirl_girls
06-04-2005, 08:23 PM
Ka ilaq per gjdo gje vetem nje ze lesho edhe u kry,,
ManekenjA
06-04-2005, 08:23 PM
Oki :wink: 8)
spirl_girls
06-04-2005, 08:25 PM
Oki :wink: 8)
:wink: kur po takohemi ne Skopjeee aaa edhe nej cappuqino me ma qitee
ManekenjA
06-04-2005, 08:31 PM
Kur te mrim atje,nje xeri veri edhe hajt :wink:
spirl_girls
06-04-2005, 08:32 PM
Kur te mrim atje,nje xeri veri edhe hajt :wink:
ehehe jo jo ashtu po nje te gryte aii
Shkon Nje Mashkull E Merr Femren e Vet Me dal Edhe dalin shkojin ne Restorant Hajin Pijin e kshtu .Mas Sa Kohe e Thirr Ky Djali Femren thot a Bojin Qika :Femra Pergjigjet: Qka Loqk.
Mashkulli Pergjigjet: A Shkojim en Shpi se Kerkon se kam aty edhe rrijim
Femra Pergjigjet : Po more pse Jo .
Edhe Shkojin Kjo qika kshtu me mend tu e Paramendu se qka e ka perqellim ky djali Nejse shkojin en shpi flasin e ksi sende edhe Tu kqyr Televizionin e shojin nje Program Sex.
Femra e kqyr te dashurin e vet A Bojim Qka Po Bojin Qita .
Mashkulli Pergjigjet: Spo di bre zemer une e kam per ty se je e re .
Femra Pergjigjet: Nese em ki per Seriozisht Me zemer me Trrup jam e Jotja .
Edhe nuk Zgjasin shum edhe fillojin Puthen e keshtu Vazdhojin .
Shkojin ne Dhom merr Mashkulli mi desh ta dashuren e vet Poashtu edhe femra te dashurin e saj .\\
Femra i thot Te Dashurit Te Vet Loqk a ki pas najher Mardhenje Seksuale .
Mashkulli Pergjigjet : Po loqk e ti ?
Femra Pergjigjet : Te Kallxoj Edhe Pak .
Nejse Merr mashkulli spi ceki ktu qka se e merrni me mend ju Ndalet Ky Djali edhe e kqyr Femren e vet .
Mashkulli Pergjigjet : Zemer a e paske Hup Virgjigjinitetin a ?
Femra Pergjigjet : Kukuku e paskna Hup Virgjigjinitetin a e fillon te Qaj .
Mashkulli E Pyt Te Dashuren E Vet : Pse bre loqk kshtu une kam Mendu se je Virgjin .
Femra Pergjigjet : Sje i Pari zemer nje djal em ka thon kur te qet Gjak Qat-Her Je Virgjin .
Kqyrne Ket Send Edhe Keshni Pak hahahahaha
VaneSa
06-05-2005, 05:22 PM
ahgahghgahgahghga BeTiMi_GjK edhe un e kom pre gishtin dmth :oops: :twisted:
ahgahghgahgahghga BeTiMi_GjK edhe un e kom pre gishtin dmth :oops: :twisted:
hahahhahaahha :wink: :wink:
VaneSa
12-12-2005, 12:00 PM
A friend of mine said you can tell if a girl is a virgin by the way she walks. Is there actually a way to tell if a girl is a virgin or not by the way she walks? :lol: :lol: :lol:
Is That True?
MemphiS
12-12-2005, 12:54 PM
Virgjiniteti aaaaaaaaaaiiiiiiiii Telashe breeeeeeeee :P :P :D
VaneSa
12-12-2005, 12:54 PM
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
MemphiS
12-12-2005, 01:00 PM
Shka ki moj,pse so qashtu a :D :D :D
VaneSa
12-12-2005, 01:02 PM
Po de po Veq mundi Gratis :P :P :P
MemphiS
12-12-2005, 01:06 PM
Po de po Veq mundi Gratis :P :P :P
Jo gratis po Shperblim :D :D :P
VaneSa
12-12-2005, 01:08 PM
Gjdo shpreblim paguhet :lol: :lol:
Ne ket rast me Lezet :oops: :P :P :P
MemphiS
12-12-2005, 01:16 PM
Gjdo shpreblim paguhet :lol: :lol:
Ne ket rast me Lezet :oops: :P :P :P
Pernime a :D Ani une se paskom ba pagesen praaaaaaa :D :D :D :twisted: :twisted:
VaneSa
12-12-2005, 01:18 PM
:twisted: :twisted: Ec e dije a e ke bo se :lol: :lol: :lol: :lol:
MemphiS
12-12-2005, 01:24 PM
:twisted: :twisted: Ec e dije a e ke bo se :lol: :lol: :lol: :lol:
Po Po e kom bo qy,budall don me m'bo qika :D :D :P
VaneSa
12-12-2005, 01:27 PM
hahahahahahahahhahahahhahahahah jo jo sma mer mendja :P :lol: :lol: :lol: :lol:
oo plaq se vdiqa tu qesh ahhahahahahahahhah :lol: :lol: :wink:
MemphiS
12-12-2005, 01:35 PM
hahahahahahahahhahahahhahahahah jo jo sma mer mendja :P :lol: :lol: :lol: :lol:
oo plaq se vdiqa tu qesh ahhahahahahahahhah :lol: :lol: :wink:
Pasha baballart e kom bo qy :P Mos m'shti me dyshu me bo pagesen dy her :D :D
VaneSa
12-12-2005, 01:36 PM
ahhahahahahahahahahhahahah oo nuk besoj bre qfati ahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: diqa koke qu pesh sot hahahahahahahahhaha
MemphiS
12-12-2005, 01:43 PM
ahhahahahahahahahahhahahah oo nuk besoj bre qfati ahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: diqa koke qu pesh sot hahahahahahahahhaha
Hahahahahaahahahahahahahha shuj moj se koka mir me ndejt qitu,e une budalla kurr nuk hisha tuj thon vetmeveti JO MARRE hahahahaah
VaneSa
12-12-2005, 01:46 PM
hahahahahahahahahahhahahahahha ani ty marre :P
ahahahahahahahahahhahahaha hiq as kamen mos e luj se te ka pelqy mashallah ahhahahahahahahahahahahahahahahahha
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MemphiS
12-12-2005, 02:04 PM
hahahahahahahahahahhahahahahha ani ty marre :P
ahahahahahahahahahhahahaha hiq as kamen mos e luj se te ka pelqy mashallah ahhahahahahahahahahahahahahahahahha
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahhaahhahahahhahahhaha vec rri me mu se tybe as qe jam ka luj ahhhahahhaahahaahahahahhhahahaha
VaneSa
12-12-2005, 02:07 PM
qu more se nuk t'ban mir per organizem :P :P :P :P :P
MemphiS
12-12-2005, 02:11 PM
qu more se nuk t'ban mir per organizem :P :P :P :P :P
Ndoshta organizmit si ban mir,vec per disponim skoka edhe keq hahhahaahahahaahah :P
VaneSa
12-12-2005, 02:13 PM
hahahahahahahahahahha po normal se disponimit i ban mir :)
More mos kemi dal krejt prej teme :?
BarB|Ka
12-12-2005, 06:09 PM
Rinija e ka marr ne dor :lol:
VaneSa
12-12-2005, 07:40 PM
kon moj ! :lol:
BarB|Ka
12-12-2005, 07:48 PM
tatepjeten ahaha se kon menove e di qe ment qaty i ki ahahaha :lol: :lol: :lol:
VaneSa
12-13-2005, 11:20 AM
:roll: Thash moj kon e paskan mar qyh :oops:
hahahahahahhahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BarB|Ka
12-13-2005, 11:22 AM
aaaaaa shaaa i ki fjelt moj :P :P :P :P :P
VaneSa
12-13-2005, 11:41 AM
Pse moj po Rinia qon ron,,Thash qka paskan kap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BarB|Ka
12-13-2005, 12:01 PM
Pse moj po Rinia qon ron,,Thash qka paskan kap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahahahha a qojn e kubikash te madhe a ????ahahaha
VaneSa
12-13-2005, 12:03 PM
qata pyeta de,,kurreshtja :P :P :P
BarB|Ka
12-13-2005, 12:05 PM
qata pyeta de,,kurreshtja :P :P :P
qojn sa te jon te nxehte...se ti te ftohen as ni gram ahhaha jom jom lodh jo koom pun ahahhaha :lol: :P
VaneSa
12-13-2005, 12:12 PM
sa t'qojn det qojn moj ,,me bereqet vet hahahahahahahhahahahah :lol: :lol: :lol:
BarB|Ka
12-13-2005, 12:15 PM
sa t'qojn det qojn moj ,,me bereqet vet hahahahahahahhahahahah :lol: :lol: :lol:
ahbahhaha kur po i thon goje edhe ai posht boll se hahahahahahahhaha :P :oops: :P :oops: :P :oops:
VaneSa
12-13-2005, 12:30 PM
ahbahhaha kur po i thon goje edhe ai posht boll se hahahahahahahhaha :P :oops: :P :oops: :P :oops:
Boll se na dul shpirti a hahahahahhahahahahahahhahahhahahhaha
qysh se patem MemphiS-in sot me nguc pak :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BarB|Ka
12-13-2005, 12:33 PM
Boll se na dul shpirti a hahahahahhahahahahahahhahahhahahhaha
qysh se patem MemphiS-in sot me nguc pak :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aahhahhah tkish me ardh ahahah
VaneSa
12-13-2005, 12:35 PM
ahhahahahahahhahahah shkretani shkretavt ani thojke kafaliteti o qka o :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MemphiS
12-13-2005, 12:41 PM
ahhahahahahahhahahah shkretani shkretavt ani thojke kafaliteti o qka o :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
QKA JENI KA LYPNI BREEEE :twisted:
VaneSa
12-13-2005, 12:42 PM
kuuuuuuu erdh pasha ket dit ahhahahahahha barbik keq na nxuni :twisted: :lol: :lol:
MemphiS
12-13-2005, 01:04 PM
kuuuuuuu erdh pasha ket dit ahhahahahahha barbik keq na nxuni :twisted: :lol: :lol:
Ncncncncncn kishe po folni per Virgjinitetin ju folni per Memphisin :D :D :P
Kallxoni bre qika qka o me rendesi ky sen,edhe kush e ka hjekni mos na qitni ne telashe haahahahahah :D
VaneSa
12-13-2005, 01:16 PM
:lol: :lol: :lol: :lol:
MemphiS
12-13-2005, 01:31 PM
:lol: :lol: :lol: :lol:
Dekt koka sot :( krejt e paskan hup virgjinitetin :D
VaneSa
12-13-2005, 01:35 PM
:shock: pse deri tash kokan kan a :D
MemphiS
12-13-2005, 01:43 PM
:shock: pse deri tash kokan kan a :D
Po qashtu thojshin de :D
BarB|Ka
12-13-2005, 06:46 PM
qka me bo qe veq un me to jom met se hahahah po ma hup najkah ahahhahahahahahhahaha :oops: :oops: :oops:
Spanjolli
12-17-2005, 01:40 PM
" T'pshurrsha virgjinitetin qe kurr s'ma bone Hyzmetin " Nona Terez ka thon kshtu :P :oops: :D
Mos Luni me Gjak Te Deshmoreve Femrat qe po Bijin hahahahahhahaha :P
Copyright ©2007 DardaniaChat.net Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.